divendres, 19 de juliol de 2013

comença la collita de primavera ...

Pels volts de Sant Joan vem començar a collir patates. La planta ja estava groguenca, no era molt grossa però déu n'hi do les patates que amagava, molt maques i algunes força grosses. Vem deixar un parell de rengleres per treure-les una setmana més tard i no sabem si per això, al collir-les alguna patata ja s'havia fet malbé.


Aquest any ens han crescut les plantes dels cogombres. Les vem podar segons intruccions d'un llibre (deixant dues fulles i un fruit per branca). I estan força eixarides.
També hem collit carbassons.
Les mongeteres han crescut molt bé i ja han fet molta mongeta. Vem combinar canyes i cordill i s'han enfilat molt bé. Aquestes les vem comprar en planter.
Ara al juliol hem plantat  mongeta del ganxet i ja han germinat.També estem lligant i treient fillols de les tomaqueres, que tenen forces tomàquets però encara molt verds. Només alguns cherrys han començat a madurar. Sembla que aquest any van més tard degut a que es va allargar més el fred.També hem podat les meloneres i sindrieres, ja han fet moltes branques i flors però encara són molt petites.

Com veieu hi ha molta feina i falten mans, animeu-vos a participar al grup !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada